Näitä asioita pariskunnat inhoavat toisissaan – tuntuuko tutulta?

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Monet kumppaninsa kanssa yhdessäelävät kertovat joutuneensa kohtaamaan suhteen alkuhuuman jälkeen arjen haasteet sydämensä valitun kanssa. Joskus päivittäiseen elämään kuuluu myös rakkaan ihmisen ärsyttäviä tapoja, jotka koettelevat seurustelijan hermoja.

Nyt uusin tutkimus paljastaa suhteen kovimmat koetinkivet. Magazinesubscription-sivuston kyselyssä selvisi, mitkä vastakkaisen sukupuolen tavoista ärsyttävät kumppania eniten. Naiset eivät esimerkiksi voi sietää miesten kypsymättömyyttä, huoletonta pukeutumista ja ajattelemattomuutta.

He haluaisivat komistuksen myös suhtautuvan positiivisemmin shoppailuharrastukseen ja jättävän wc-pöntön istuinosan alas asiointinsa jälkeen. Neitokaisten korvista nousee savua, kun miekkonen ei esimerkiksi hoida osuuttaan kotitöistä.

Miehet taas eivät millään jaksaisi odottaa naisen pitkää valmistautumista yhteiseen treffi-iltaan. He inhoavat vastakkaisen sukupuolen shoppausintoa ja jatkuvaa saippuasarjojen katselemista. Urosten mielestä naiset eivät myöskään osaa parkkeerata autoa.

Ärsytyksen tunne voi herätä miehessä, jos neito ei kiinnitä huomiota hänen tekemiinsä kotitöihin ja palkitse kumppaniaan kiitoksella. Kaksilahkeiset haluaisivat myös, että naiset viettäisivät muun muassa vähemmän aikaa puhelimessa ja suhtautuisivat partneriinsa positiivisemmin.