Varkaat iskivät elokuvan kuvauksiin – saivat jättisaaliin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vuonna 2004 valmistunut komedia Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda kertoo 1970-lukulaisista sandiegolaisista uutisankkureista, joiden on vaikea sulattaa naispuolista työtoveriaan. Elokuva saa tämän vuoden lopussa jatkoa Anchorman: The Legend Continues -elokuvalla.

Nyt kyseisen jatko-osan kuvausten kerrotaan kokeneen ikäviä takaiskuja. Varkaat veivät nimittäin kuvauspaikkana toimineesta atlantalaisesta varastosta 190.000 punnan, eli 240.000 euron, arvosta sähköjohtoja ja tietokoneita.

Poliisin mukaan tapaus liittyy alueen aikaisempiin murtovarkauksiin, joissa on myös varastettu vastaavanlaista teknologiaa. Varaston oveen on ilmestynyt sittemmin käsin kirjoitettu kyltti, jossa varastettujen tavaroiden löytäjälle luvataan 3.000 punnan, eli 3.900 euron, palkkio.

Odotetussa komediaelokuvassa nähdään pääosissa Will Ferrell, Steve Carrell, Paul Rudd, David Koechner ja Christina Applegate. Ferrell käsikirjoittaa elokuvan yhdessä Adam McKayn kanssa.