Amy Winehousen isä raivostui kuolinsyyntutkijoiden virheestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Upeasta lauluäänestään tunnetuksi tullut Amy Winehouse kuoli traagisesti heinäkuussa 2011. Hiljattain kävi ilmi, että lokakuussa 2011 suoritettua ruumiinavausta valvoneella kuolinsyyntutkijalla ei ollutkaan vaadittavia edellytyksiä työhönsä. Kuolinsyy jouduttiin siksi selvittämään uudelleen.

27-vuotiaana menehtyneen laulajattaren kuolinsyyksi vahvistui kuitenkin jo aiemminkin todettu tahaton alkoholimyrkytys. Amy Winehousen isää sekasotku ärsyttää, sillä jo ensimmäisellä kerralla perheelle tarkoitettu ruumiinavausraportti lähetettiin vahingossa väärään osoitteeseen. Mitch Winehouse avautui turhautumisestaan Twitter-tilillään.

– Kiitoksia seuraajilleni kilteistä viesteistänne. Idiootit kuolinsyyntutkijat mokasivat, mutta olemme kunnossa, mies twiittasi.

Amy Winehousen Lioness: Hidden Treasures -kokoelma julkaistiin postuumisti joulukuussa 2011. Albumin tuotoista kolmannes ohjataan laulajattaren nimeä kantavalle hyväntekeväisyysjärjestölle. Laulajat kuten Adele, Duffy ja Lady Gaga ovat tunnustaneet Amy Winehousen yhdeksi inspiraation lähteekseen ja toteavat hänen menestyksensä auttaneen myös heidän uraansa.