Jymy-yllätys: Destiny’s Child tekee paluun!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen r&b-tyttöryhmä Destiny’s Child saavutti 2000-luvun alussa suosiota maailmanlaajuisesti. Yhtye meni tauolle vuonna 2006, kun sen jäsenet keskittyivät kaikki sooloprojekteihinsa.

Nyt Beyonce Knowles, Kelly Rowland ja Michelle Williams ovat jälleen päättäneet yhdistää voimansa uuden albumin myötä. Poppari Beyonce ilmoitti tulevasta, 29. tammikuuta julkaistavasta Love Songs -albumista verkkosivuillaan. Kokoelmalevyllä tullaan kuulemaan yksi uusi kappale, jonka nimi on Nuclear.

Blue Ivy -tyttären äiti esiintyy helmikuussa Super Bowl -pelin väliajalla. Sisäpiirin lähteiden mukaan legendaarisessa väliaikaesityksessä nähdään myös Destiny’s Child -yhtyeen paluu. Beyoncen kerrotaan aloittavan esityksen soolonumerollaan, ja puolivälissä show’ta entiset bändikaverit tulevat lavalle laulamaan, uutisoi Us Weekly -lehti.

Destiny’s Child -yhtyeen jäsenistö vaihteli vuosien varrella. Bändiin ovat kuuluneet Beyonce Knowlesin, Kelly Rowlandin ja Michelle Williamsin lisäksi laulajattaret LeToya Luckett, LaTavia Roberson ja Farrah Franklin. Yhtyeen hittikappaleisiin lukeutuvat muun muassa Say My Name, Survivor ja Bootylicious.