Justin Bieber antoi henkivartijalle potkut – erottaminen tuli kalliiksi?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Teinitähti Justin Bieber on ollut viime aikoina päivittäin otsikoissa muun muassa huumekohun takia. Verkossa levisi äskettäin otoksia, jossa Bieber nähtiin huumesätkä kädessä. Sittemmin selvisi, että popparin hyvä ystävä oli myynyt huumekuvat medialle ja saanut niistä noin 19.000 euron palkkion.

Nyt 18-vuotiaan Justin Bieberin uutisoidaan antaneen potkut turvamiehelleen Moshe Benaboulle. Lihaskimppu työskenteli teinitähden henkivartijana lähes kahden vuoden ajan. Moshe Benabou on tullut tutuksi myös popparin fanaattisille faneille, sillä mies on suojellut Justin Bieberiä muun muassa yli-innokkaiden naisihailijoiden hyökkäyksiltä.

Moshe Benabou on ilmeisestikin katkera potkuistaan, sillä hän on haastanut Justin Bieberin oikeuteen. Turvamies vaatii muun muassa 420.000 dollaria, eli noin 335.000 euroa, ylityökorvauksia. Lisäksi hän syyttää teinitähdeä pahoinpitelystä, sillä Bieberin väitetään lyöneen henkivartijaansa lokakuussa sanaharkan yhteydessä.

– Moshe Benabou on tehnyt kaikkensa Justin Bieberin turvallisuuden hyväksi jo kahden vuoden ajan. Häntä olisi pitänyt kohdella työntekijänä arvokkaasti ja kunnioitettavalla tavalla. Valitettavasti näin ei kuitenkaan ollut, henkivartijan asianajaja Ilan Heimanson kertoi julkisessa lausunnossaan TMZ-sivuston mukaan.

Lähteen mukaan jotkut Justin Bieberin työtiimiin kuuluvista henkilöistä pitävät julkkistähden ex-turvamiestä vain tyytymättömänä työntekijänä ja onnenonkijana. Heidän mielestään on täysin absurdia, että Moshe Benabou havittelee teinipopparin rahoja. Turvamiehen väitetään saaneen potkut muun muassa valehtelun takia. Benabou jäi nimittäin kiinni siitä, että mies valehteli olleensa ennen Bieberiä Justin Timberlaken henkilökohtainen turvamies.

Justin Bieber on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa muun muassa Believe-kiertueensa ja yksityiselämänsä merkeissä. Räppäri Lil Twist hurjasteli äskettäin Bieberin arvokkaalla Ferrari-autolla Los Angelesissa. Eräs paparazzi menehtyi toisen auton alle, kun hän yritti ikuistaa valokuvia supertähden urheiluautosta. Justin Bieber julkaisi traagisen kuoleman jälkeen julkisen lausunnon, jossa hän muun muassa toivoi Yhdysvaltojen muuttavan paparazzilakejaan julkkistähtien turvallisuuden vuoksi.