Robert Pattinson ja Kristen Stewart eron partaalla: ”Vain ajan kysymys”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrielokuvien päätähdet Robert Pattinson ja Kristen Stewart joutuivat viime vuonna pettämisskandaalin keskiöön. Näyttelijäkaunotar petti poikaystäväänsä varatun miehen kanssa. Sittemmin Kristen Stewart nousi vuoden 2012 googlatuimmaksi naistähdeksi.

Nyt Hollywoodin unelmapariskunnan seurustelusuhteen huhutaan olevan jälleen ongelmissa. Ystävien mukaan tähtinäyttelijät muun muassa riitelevät jatkuvasti. Kristen Stewart yrittää tehdä kaikkensa pitääkseen suhteen kasassa, mutta Robert Pattinsonin kerrotaan olevan onneton tyttöystävänsä kanssa.

– Heidän juttunsa on vaikeassa vaiheessa. Robert ei ole onnellinen. On vain ajan kysymys, milloin he eroavat, lähde kertoi Life & Style -lehdelle.

Lähde paljasti, että Robert Pattinson saattaa joskus pitää useita päiviä kestäviä mykkäkouluja. Hän ei vastaa tyttöystävänsä puheluihin ja tekstiviesteihin tauon aikana. Ystävien mukaan pariskunta joutuu pian etäsuhteeseen, kun Kristen Stewart alkaa kuvata uutta elokuvaansa.

Kristen Stewartin viimekesäinen pettämisskandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa pian kuvien leviämisen jälkeen. Äskettäin mediassa kerrottiin, että kyseiselle Lumikki-elokuvalle tehdään myös jatko-osa, mutta Sandersin paikalle palkataan uusi ohjaaja.