Megan Fox maailman seksikkäin olutmyyjä – ostaisitko tältä naiselta?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Transformers-hittielokuvien myötä Hollywoodin halutuimpien naiskaunottarien joukkoon aikoinaan noussut Megan Fox on keskittynyt viime aikoina perhe-elämäänsä. Seksikäs näyttelijätär synnytti muutama kuukausi sitten esikoispoikansa Noah Shannonin, mutta on jo karistanut raskauskilonsa.

Nyt 26-vuotias Megan Fox nähdään uusissa mainoskuvissa seksikkäänä olutmyyjänä. Brunette valittiin äskettäin Brahma-olutmerkin mainoskasvoksi, ja hän tulee esiintymään pian muun muassa Rio Carnival -tapahtumassa. Näyttelijäkaunotar on yrityksen mainoskuvissa upea olutmyyjä keltaisessa topissa ja minifarkkushortseissa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Megan Fox on ollut jo pidemmän aikaa naimisissa näyttelijäkomistus Brian Austin Greenin kanssa. Seksisymboli on aiheuttanut mediassa kohua muun muassa saatuaan potkut Transformers 3 -elokuvasta, kun Fox haukkui elokuvasarjan ohjaaja Michael Bayta ja vertasi tätä Hitleriin. Megan Fox nähtiin viimeksi valkokankaalla pienessä roolissa Borat-tähti Sacha Baron Cohenin Diktaattori-komediassa.