Megan Fox lähti Twitteristä: ”Vihaan sosiaalista mediaa!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Transformers-hittielokuvien myötä Hollywoodin halutuimpien naiskaunottarien joukkoon aikoinaan noussut Megan Fox on keskittynyt viime aikoina perhe-elämäänsä. Seksikäs näyttelijätär synnytti muutama kuukausi sitten esikoispoikansa Noah Shannonin, jonka biologinen isä on 90210-näyttelijä Brian Austin Green.

Nyt 26-vuotias Megan Fox on päättänyt lopettaa Twitter-bloginsa. Näyttelijäkaunotar perusti oman blogin kyseiseen sosiaalisen median palveluun vain viikko sitten. Brunette ei kuitenkaan pitänyt Twitter-palvelun käytöstä, sillä julkkistähden mukaan hän aikoo jatkossa panostaa vain Facebook-profiiliinsa. Fox ei ole sosiaalisen median fani, sillä hän vihaa sitä.

– Olette varmaankin huomanneet, että olen poistanut Twitterini. Ajattelin, että vuonna 2013 aion vihdoin muuttua sosiaalisen median käyttäjäksi. Vihaan sitä kuitenkin edelleen. Rakastan teitä kaikkia, mutta en tule koskaan olemaan se tyttö. Facebook-palvelu vielä menee. Anteeksi, Megan Fox kertoi kotisivuillaan.

Megan Fox joutui äskettäin Twitter-palvelussa monien muidenkin julkkistähtien lailla perättömien kuolinhuhujen keskiöön. Verkossa nimittäin levisi muutama päivä sitten R.I.P. Megan Fox -trendi. Neitokainen liittyikin juuri kuolinhuhujen takia Twitter-palveluun kiistääkseen hurjat syytökset.

Megan Fox on ollut jo pidemmän aikaa naimisissa näyttelijäkomistus Brian Austin Greenin kanssa. Seksisymboli on aiheuttanut mediassa kohua muun muassa saatuaan potkut Transformers 3 -elokuvasta, kun Fox haukkui elokuvasarjan ohjaaja Michael Bayta ja vertasi tätä Hitleriin. Viime vuonna Fox esiintyi kolmessa elokuvassa, kuten This Is 40 ja Diktaattori.