200 hengen vauvajuhlat päättyivät kaaokseen: ”Aikuiset heittivät tuoleja ympäriinsä”

Ohhoh! · Neea Jokinen

Raskaana olevat naiset viettävät yleensä ystäviensä kanssa ennen lapsen syntymää vauvajuhlia, joista käytetään myös amerikkalaisittain nimitystä babyshower. Juhlissa annetaan yleensä lahjoja odottavalle äidille.

Nyt eräät riehakkaat vauvajuhlat ovat päätyneet otsikoihin, kun massachusettsilaisessa juhlapaikassa pidetyt vauvajuhlat aiheuttivat poliisioperaation. Stoughtonin poliisipäällikön Robert Devinen mukaan hätäkeskukseen soitettiin puhelu, jossa kerrottiin Club Luiz De Cameos -nimisessä vuokrajuhlapaikassa tapahtuneesta pahoinpitelystä.

Poliisien tultua paikalle juhlapaikassa oli täysi kaaos. Devinen mukaan ihmiset heittelivät pulloja ja tuoleja riitatilanteen aikana. Eräs mies oli saanut pullosta päähänsä ja hän vuoti verta. Poliisit pidättivät vauvakutsuilla neljä miestä muun muassa pahoinpitelyistä syytettynä. Viranomaiset uskovat, että juhlissa läträtty alkoholi on osasyynä tappeluihin. Poliisi joutui käyttämään erään miehen taltuttamiseen laser-asetta.

– Vieraat käyttäytyivät sekopäisesti ja tilanne oli kaaoottinen. Hirvein juttu oli se, että juhlapaikassa oli paljon lapsia. Aikuiset riehuivat ja heittivät tuoleja ympäriinsä, Robert Devine kertoi The Daily Mail -sivustolle.

Joukkotappelun uskotaan saaneen alkunsa kahden miehen välisestä riidasta. Yli 200 hengen vauvakutsujen rauhoittamiseen tarvittiin useita poliiseja. Virkavalta joutui raivokkaiden aikuisten iskujen kohteeksi, ja poliisien tiedetään saaneen välikohtauksessa mustelmia ja naarmuja. He tutkivat edelleen tapausta. Vuokratun juhlapaikan omistaja ei ole suostunut kommentoimaan tapausta.