Tästä ei bikinivideo parane – Victorian enkelit panevat parastaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet mallimaailman tunnetuimmista kaunottarista työskentelevät jossain vaiheessa uraansa Victoria’s Secret -alusvaatemerkille. Eräs alusvaatemerkin tämän hetken kuumimmista malleista on Doutzen Kroes, joka lukeutuu Forbes-lehden mukaan maailman kymmenen eniten ansaitsevan huippumallin joukkoon.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Doutzen Kroes ja toinen huippumalli Candice Swanepoel nähdään Victoria’s Secretin uudella videolla. Alkavan kauden mallistoa esittelevässä pätkässä kuvankauniit neitoset poseeraavat bikineissä uima-altaalla, Bruno Marsin Locked Out of Heaven -kappaleen säestämänä.

Taannoin Phyllon Joy -esikoispoikansa synnyttänyt Doutzen on poseerannut muun muuassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero-lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin, L’Orealin ja Calvin Kleinin mainoskasvona. Lisäksi hän on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille. Hollantilaissyntyinen kaunotar on Forbes-lehden mukaan yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.