Justin Timberlake teki paluun – onko tässä tuleva hitti?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poppari Justin Timberlake tuli alunperin kuuluisaksi ’N Sync -poikabändistä, jonka kanssa hän kävi keikkailemassa esimerkiksi Vaasan RantaRockissa. Sittemmin miestähti teki soolona kaksi huippumenestynyttä albumia Justified ja FutureSex/LoveSounds.

Viime vuodet komistus on keskittynyt lähinnä yksityiselämäänsä ja näyttelijäuransa edistämiseen. Nyt hän on kuitenkin julkaissut ensimmäisen kerran musiikkia kahdeksaan vuoteen. Suit and Tie -kappaleella tähden kanssa räppää Jay-Z.

Justin Timberlake ilmoitti äskettäin julkisuudessa valmistelevansa paraikaa kolmatta The 20/20 Experience -albumia. Kyseinen levy julkaistaan myöhemmin tänä vuonna. Vastikään näyttelijäkaunotar Jessica Bielin nainut tähti kertoi saaneensa musiikillisen inspiraation kesällä, jolloin hän aloitti uuden materiaalin äänettämisen.