Mies huijasi kalastuskilpailussa – idiootti kiinni rysän päältä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla järjestetään usein kalastuskilpailuja, joissa innokkaat kalastajat yrittävät esimerkiksi napata järven suurimman kalan haaviinsa. Yleensä kalastuskilpailuista voittaa palkinnoksi rahaa ja mainetta ja kunniaa.

Nyt erään miehen uutisoidaan kuitenkin huijanneen itsensä kalastuskilpailun voittoon. 29-vuotias mies osallistui viime vuonna Bailiwick Bass Club Open -kalastuskilpailuun. Mies voitti kilpailun, kun hän sai haaviinsa kuusikiloisen meriahvenen.

Voittaja poseerasi kilpailun jälkeen meriahven kädessään valokuvaajille. Lisäksi hän sai lompakkoonsa 800 punnan, eli yli 1.000 euron, voittosumman.

Kalastuskilpailussa toiseksi jäänyt 38-vuotias Shane Bentley huomasi kuitenkin jotain tuttua miehen pyydystämässä meriahvenessa. Hävinnyt kalastaja oli nimittäin nähnyt kyseisen meriahvenen St. Peter Portissa sijaitsevan eläintarhan akvaariossa. Kilpailijan mukaan hän tunnisti kalan, koska sen päässä oli erikoisia viiruja.

– Kävimme perheeni kanssa akvaariossa ja näimme meriahvenen vesialtaassa. Se jäi mieleeni, koska kalan päässä oli erikoisia viiruja. Voiton kruunaamisen yhteydessä tajusin, että tuo kala on varastettu akvaariosta, Shane Bentley kertoi toimittajille.

Akvaarion omistaja huomasikin pian meriahvenen puuttuvan valtavasta vesialtaasta. Viranomaiset tutkivat asiaa ja saivat ”kalastajan” kiinni huijauksesta. Huijarivoittajan kerrotaan murtautuneen akvaarioon ja napanneen sieltä kyseisen meriahvenen. Daily Mirror -sivuston mukaan mies tuomittiin 100 tunniksi yhdyskuntapalveluun. Mies myönsi petoksen ja murron.