Radiotähti sivalsi – realitytähti vaatii miehelle potkuja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jersey Shore -realitysarjasta tunnettu Nicole ”Snooki” Polizzi kertoi äskettäin inhoavansa raskauskilojaan, minkä ansiosta hän karistikin ne yllätysnopeasti. Neito laihtui roimasti kuukauden sisällä synnytyksestä ja värjäsi myös hiuksensa leiskuvan punaisiksi.

Nyt 25-vuotias julkkiskaunotar vieraili Sirius-radioasemalla ja törmäsi siellä radiojuontaja Adam Scheiniin. Miehellä lienee jotain MTV-tähteä vastaan, sillä hän kirjoitti neidosta halventavaan sävyyn Twitter-palvelussa.

– Kävelin juuri Snookin ohi Sirius-radioasemalla. Tuntuu, että tarvitsisin suihkua, kertoi Adam Schein blogissaan.

Suorasanaisena tunnettu Snooki vastasi välittömästi saamaansa loanheittoon. Hän kysyi juontajalta, minkä takia tämä ei uskaltanut sanoa kommenttejaan suoraan päin naamaa. Lopulta realityjulkkis päätti viedä asian eteenpäin Scheinin pomoille, ja hän vaatikin miehen erottamista.

MTV-televisiokanava ilmoitti elokuussa lopettavansa suositun Jersey Shore -realitysarjan. Sarjasta tuttu Snooki tekee kuitenkin myös ohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Sarjan piti alunperin kertoa kaksikon ystävyyssuhteesta, mutta sittemmin sarja keskittyikin enemmän Snookin raskausaikaan.