Mariah Careyllä erikoiset vaatimukset hierontaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Laulajatar Mariah Carey on yksi maailman menestyneimmistä naisartisteista. Poptähti on ollut uransa aikana otsikoissa myös yksityiselämänsä merkeissä. Carey tunnetaan diivailustaan, sillä neitokainen on aiheuttanut mielipahaa faneilleen muun muassa keikkojensa myöhästymisillä.

Nyt 42-vuotias Mariah Carey on nauttinut rentouttavan hetken kotonaan hieronnan merkeissä. Laulajatar tilasi kotiinsa ammattitaitoisen hierojan, jonka palveluksista hänen kerrotaan pulittaneen jopa 1.500 dollaria, eli noin 1.180 euroa. Naistähti halusi ottaa kaiken irti luksushoidostaan, joten tavalliseen tapaansa hänellä oli vaatimuksia hieronnan ajaksi.

Mariah Careyn kerrotaan vaatineen, että hieroja hieroo hänen koko vartaloaan kahdeksan tunnin ajan. Lisäksi hän halusi katsoa samalla televisiosta Sacha Baron Cohenin tähdittämiä elokuvia, kuten Ali G In da house ja Bruno. Laulajattaren mukaan kyseiset elokuvat naurattavat häntä ja auttavat häntä rentoutumaan, Daily Mirror -sivusto uutisoi.

Vuonna 2005 Mariah Carey aiheutti kohun diivailullaan, kun hän vaati Lontoon Baglioni-hotellin työntekijöiltä erikoispalvelua. Naistähti vaati, että hotellin edustalle asetetaan punainen matto, jossa on valkoisia kynttilöitä. Poptähdellä on lukuisia henkivartijoita, kampaajia ja assistentteja. Joidenkin huhujen mukaan Careyllä olisi myös henkilökohtainen vesipullon kantaja.