George Clooney silotti kivespussinsa kauneusleikkauksella: ”En pitänyt rypyistä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman halutuimpiin miesnäyttelijöihin lukeutuva George Clooney tapailee nykyisin wrestling-kaunotar Stacy Keibleriä. Tähdestä on liikkunut homohuhuja jo vuosien ajan, mutta Clooney ei omien sanojensa mukaan välitä lainkaan tällaisista spekulaatiosta.

Nyt 51-vuotias George Clooney on tehnyt yllätyspaljastuksen, sillä mies väittää käyneensä plastiikkakirurgin vastaanotolla teettämässä erikoisen operaation. Miehen mukaan hän on nimittäin kiristänyt kivestensä ihoa, koska hän ei pitänyt intiimialueensa rypyistä. Clooneyn mukaan kyseistä operaatiota kutsutaan nimellä ”pallien silittäminen”.

– En ole koskaan tehnyt kauneusleikkausta silmiini. Olen kuluttanut enemmän rahaa kivesteni ryppyjen silottamiseen. En pitänyt rypyistä. Se on uusi, suosittu tekniikka. Monet Hollywood-tähdet ovat kokeilleet pallien silittämistä, George Clooney kertoi Max-lehdelle.

Paljastus on tullut monille tähden ihailijoille yllätyksenä. Jotkut kuitenkin uskovat George Clooneyn vain vitsailleen asiasta. Erään fanin mukaan tapaus voi olla täysin totta, vaikka näyttelijä tunnetaankin ronskista huumorintajustaan.

George Clooney on tehnyt jo pitkän uran näyttelijänä. Suuren kansan tietoisuuteen Clooney nousi vuonna 1994 alkaneen suositun Teho-osasto -sarjan myötä. Viime vuodet näyttelijä on keskittynyt lähinnä elokuviin ja kunnostautunut näyttelemisen lisäksi myös ohjaajana. Näyttelijäkomistuksella on kerrottu olevan kiero huumorintaju, sillä hän tykkää tehdä kepposia kavereilleen. Näyttelijä Don Cheadle vitsaili Clooneyn olevan 11-vuotias kakara.