Mies varasti isänsä ruumiin hautausmaalta – yritti herättää henkiin

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla on tapahtunut kuluneiden vuosien aikana muutama harvinainen tapaus, jossa kuolleeksi julistetun ihmisen on kerrottu heränneen henkiin esimerkiksi omissa hautajaisissaan tai ruumishuoneella. Nyt otsikoihin on noussut erään spirituaalisen miehen tekemä varkaus.

Yhdysvaltojen Detroitissa asuvan miehen isä kuoli hiljattain 93-vuotiaana. Clarence Bright -nimiselle vanhukselle pidettiin lauantaina hautajaiset. Ruumis asetettiin mustaan ruumisarkkuun, minkä jälkeen se siirrettiin Gethsemanen hautausmaalla sijaitsevaan mausoleumiin. Vanhusta ei pystytty viikonloppuna hautaamaan maan alle, koska liian märkä maa olisi vaikeuttanut haudan kaivamista.

Edesmenneen vanhuksen mielenvikainen poika järkyttyi totaalisesti isänsä kuolemasta. Keski-ikäinen poika keksikin järkyttävän ja häpäisevän suunnitelman herättääkseen kuolleen isänsä takaisin henkiin. Mies palasi pian hautajaisten jälkeen mausoleumiin, ja varasti isänsä ruumisarkun ennen kuin se ehdittiin laskea maan alle.

Mies toteutti varkauden erään 38-vuotiaan tuntemattoman henkilön kanssa. He kantoivat ruumisarkun pakettiautoon ja parkkeerasivat menopelin Citgo-bensa-aseman parkkipaikalle. Viranomaiset pääsivät tapahtumasarjan jäljille, kun he löysivät tyhjän ruumisarkun pakettiauton takakontista.

Poliisit menivät tapauksesta epäillyn miehen kotiin, ja löysivät kuolleen vanhuksen ruumiin talon kellarikerroksessa sijaitsevasta pakastimesta. Clarence Brightin poika kertoi kuulusteluissa varastaneensa ruumiin, koska hän yritti herättää isänsä henkiin rukouksen avulla. Hautausmaan edustaja ei suostunut kommentoimaan karmivaa tapausta medialle, Detroit Free Press -uutistoimisto uutisoi.