Heidi Klum järkyttyi avioerosta: ”Ei koskaan enää naimisiin”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime vuonna maailmalla herätti hämmästystä saksalaisen huippumallin Heidi Klumin avioero laulaja Sealista. Onnellisena pidetty pari päätti liittonsa yllättäen, minkä jälkeen vaalea kaunotar on nähty henkivartijansa käsipuolessa.

Nyt Heidi Klum kertoo avioeron muuttaneen hänen ajatuksiaan avioliiton solmimisesta. 39-vuotias julkkistähti on nimittäin saanut koko instituutiosta tarpeekseen, ja ei aio omien sanojensa mukaan enää kokea samaa uudestaan.

– En usko, että menen enää koskaan naimisiin. Ei, ei. En ole vihainen, mutta en usko, että menen, kommentoi Heidi Klum Marie Claire -lehdelle.

Mallikaunotar pehmentää kuitenkin lausuntoaan ja myöntää, että parinkymmenen vuoden yhdessäolon jälkeen tuollaista voisi ajatella jonkin kanssa. Klum kertoo, että varsinainen into avioitumista kohtaan häneltä on kuitenkin mennyt.

Heidi Klum myönsi äskettäin olevansa seurustelusuhteessa entisen henkivartijansa Martin Kristenin kanssa. Nainen avioitui laulaja Sealin kanssa vuonna 2005. Pariskunnalla oli tapana uusia vihkivalansa ystävien ja perheen kesken joka vuosi hääpäivänään. Kaksikon perheeseen kuuluu kolme yhteistä lasta sekä Heidin 7-vuotias Leni-tytär, jonka Seal adoptoi virallisesti vuonna 2009.