Yllätyskäänne: Kristen Stewart haluaakin nyt naimisiin?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrielokuvien päätähdet Robert Pattinson ja Kristen Stewart ovat seurustelleet tosielämässä jo yli neljän vuoden ajan. He erosivat taannoin pettämisskandaalin takia, mutta sopivat sittemmin riitansa ja palasivat takaisin yhteen.

Viime aikoina on levinnyt huhuja, joiden mukaan pariskunta erosi viikonloppuna. Nyt pariskunnan lähipiiriin kuuluva henkilö kuitenkin väittää, että erohuhut ovat täysin tekaistuja. Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin nimittäin väitetään olevan edelleen onnellisina yhdessä.

Robert Pattinson matkusti hiljattain Australiaan kuvaamaan uutta The Rover -elokuvaansa kuuden viikon ajaksi. Lähteen mukaan Kristen Stewart haaveilee avioliitosta rakkaansa kanssa. Hänen kerrotaan keskustelevan aiheesta avopuolisonsa kanssa, kun Pattinson palaa takaisin Los Angelesiin kuvausten jälkeen.

– Kristen haaveilee avioliitosta, mutta heidän suhteessaan on ongelmia. Hän ei välttämättä saa pian sormusta sormeensa, mutta uskon heidän jatkavan suhdettaan, lähde kertoi Hollywood Life -sivustolle.

Kristen Stewartin viimekesäinen pettämisskandaali sai alkunsa paparazzikuvista, joissa Kristen nähtiin suutelemassa Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. Stewart myönsi pettäneensä Pattinsonia Sandersin kanssa pian kuvien leviämisen jälkeen. Näyttelijättären kerrottiin ajautuneen masennuksen partaalle eron jälkeen, sillä hän katui tekoaan.