Kate Uptonin uhkeat kurvit sekoittivat Mersun pesijöiden päät

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on rankattu useasti maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Tähden huhuttiin aiemmin deittailevan baseball-pelaaja Justi Verlanderia, sillä pari bongattiin viime kesänä romanttisilta treffeiltä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Miljoonien miesten päiväunien kohde löytyy nyt uudelta mainosvideolta, jossa Kate nähdään antavassa topissa ja minishortseissa. Mercedes-Benz-mainoksessa neitokainen on hurmannut joukon jenkkifutareita ja saanut häntä kuolaavat miehet pesemään autonsa.

Blondi toimii viettelevästi hidastetulla pätkällä itse niin sanottuna työnjohtajana, ja antaa uroksille neuvoja. Mainosvideo olisi luonnollisesti ollut kuumempi, jos kurvikas tähti olisi itse kliseisesti toiminut autonpesijänä. Eräs YouTube-videon miespuolinen katsoja kommentoikin peniksensä pettyneen kyseiseen materiaaliin.