20-vuotias Zahia Dehar upeissa lomakuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pari vuotta sitten niin viihde- kuin urheilumaailmassakin kohistiin tapauksesta, jossa kolme ranskalaista jalkapalloilijaa oli ostanut seksipalveluja alaikäiseltä prostituoidulta. Kyseinen neitokainen, Zahia Dehar, käytti tilaisuuden hyväkseen perustamalla oman alusvaatemerkin.

Nyt 20-vuotias, vaatesuunnittelijana menestynyt kaunotar on julkaissut Twitter-blogissaan seksikkäitä bikinikuvia, jotka paljastavat hänen muotonsa. Eräässä kuvista näyttää siltä kuin julkkistähden nännit olisivat tulossa bikineistä esiin.

Teinijulkkis rahastaa parhaillaan tapauksella, joka tuhosi lupaavien jalkapallotähtien urat ja perhe-elämät ja oli lähettää heidät jopa vankilaan. Ranskassa seksipalveluja saa myydä laillisesti, mutta ammatinharjoittajien tulee olla täysi-ikäisiä. Skandaalin syntyessä Dehar oli kuitenkin vasta 17-vuotias. Silloin seksiä myymällä elantonsa ansainneesta tytöstä on nopeasti varttunut piinkova bisnesnainen.