Justin Bieber oudossa poliisitutkinnassa – nainen sai leluaseesta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber tunnetaan tatuointien ystävänä, sillä poppari on koristellut ihoaan jo lukuisilla ihomaalauksilla. Mies erosi äskettäin kahden vuoden seurustelun jälkeen tyttöystävästään Selena Gomezista.

Nyt sinkkuna viihtyvä Bieber on joutunut mukaan lievästi erikoiseen poliisitutkintaan. Kanadalainen nainen nimittäin väittää saaneensa osuman joko poptähden tai jonkun hänen seurueensa jäsenen ampumasta Nerf-leluaseesta. Kyseinen nainen työskentelee Ottawassa sijaitsevalla esiintymispaikalla, jossa Bieber oli keikkailemassa, TMZ uutisoi.

Sivuston mukaan leluaseen uhriksi joutunut nainen teki poliisille rikosilmoituksen saatuaan osuman leluaseesta. Bieber ja hänen kolme- ja neljävuotiaat sisaruksensa leikkivät välikohtauksen aikana vaahtomuovisia ammuksia ampuvilla Nerf-aseilla. Osuman saanut nainen menettikin hermonsa tapahtuneen johdosta, ja sivuston mukaan paikallinen poliisi todella tutkii leluaseen aiheuttamaa välikohtausta.

Nainen ei kuitenkaan ymmärrettävistä syistä saanut vammoja osuman seurauksena. Poliisin kerrotaan jo haastatelleen joitakin paikalla olleita. Vielä ei tiedetä, onko poptähteä haastateltu erikoisen tapahtuman johdosta.