Prinssi Harrylle kettuillaan taas – parodiavideo leviää netissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime vuoden suurimpiin kuninkaallisiin kohuihin lukeutui Britannian prinssi Harryn alastomat Las Vegasin bilekuvat ja niistä seurannut julkisuusmyräkkä. Nuoren miehen mukaan hän piti median kohu-uutisointia törkeänä, sillä kyseessä olivat hänen yksityiset kuvansa.

Nyt 28-vuotiaasta kuninkaallisesta miehestä on tehty parodiavideo, joka on julkaistu YouTube-palvelussa. Prinssi Harry nähdään nettivideolla tekemässä haastattelua Afganistanissa. Mies joutuu kuitenkin keskeyttämään juttutuokion hälytyksen takia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Videon muokkaajat ovat lisänneet hälytysäänen tilalle jäätelöauton tutun melodian. Parodiavideossa tilanne näyttääkin siltä, että prinssi Harry keskeyttäisi haastattelun ja juoksisi hurjaa vauhtia jäätelöautolle muiden sotilastovereidensa kanssa. Videota on katsottu jo lähes 360.000 kertaa.

Prinssi Harry matkusti taannoin Afganistaniin neljäksi kuukaudeksi. Mies paljasti aiemmin tässä kuussa haastattelussa tappaneensa ihmisiä työtehtävänsä aikana. Harryn mukaan pahoja ihmisiä tulee tappaa, jotta hyvät ihmiset saavat elää.

Kruununperimysjärjestyksessä kolmantena oleva prinssi Harry on ollut paljon julkisuudessa seurustelusuhteidensa tiimoilta. Harryn on kerrottu deittailleen muun muassa The Saturdays -yhtyeen popkaunottaren Mollie Kingin kanssa. Lisäksi hänen on huhuttu viihtyneen mallikaunotar Cressida Bonesin seurassa.