Taiteilijalle annettiin hakaneula ja banaaneja – uskomaton tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monille tulee banaanista ensimmäisenä mieleen loistava välipala, mutta eräs taiteilija näkee banaaneissa jotain aivan muuta. Hän tekee nimittäin banaanien pintaan taidetta, jollaista ihan kuka tahansa kaduntallaaja tuskin osaisi väkertää.

Honey-niminen taiteilija pistelee banaanin pintaan hakaneulalla pieniä tatuointimaisia reikiä, jotka – kuten kaikki tiedämme – tummenevat varsin nopeasti. Reikien avulla Honey on tehnyt upeita teoksia, joissa banaanien pinnoilla nähdään esimerkiksi KISS-rokkari Gene Simmons, rocktähti Jim Morrison ja supermalli Twiggy.

Alunperin taiteilija käytti pistelemiseen kynää, mutta huomasi pian hakaneulan toimivan paremmin. Honey kertoi Splash Newsille, että hän sai oppia pistelemiseen tatuoijana työskentelevältä ystävältään.