Timbaland vaatii 1,8 miljoonaa dollaria rannekellosta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen tuottaja ja rap-artisti Timothy Zachery Mosley on tullut suurelle yleisölle paremmin tutuksi Timbaland-taiteilijanimellään. 40-vuotias Timbland on vuosien varrella ollut mukana tekemässä lukuisia hittikappaleita muun muassa Justin Timberlakelle ja Nelly Furtadolle.

Nyt menestystuottaja on kuitenkin ajautunut kahnaukseen vakuutusyhtiönsä kanssa, TMZ-sivusto uutisoi. Riidan keskellä on miehen kaksi vuotta sitten kadottama ökykello, jonka arvo on huimat 1,8 miljoonaa dollaria, eli noin 1,3 miljoonaa euroa. Luksuskello on valkokullasta valmistettu, ja siinä on yli 30 karaatin timantteja.

Timbaland onkin nyt nostanut oikeusjutun vakuutusyhtiötään vastaan, jossa hän vaatii yhtiöltä korvauksia kadonneen ökykellon arvon edestä. Miehen mukaan hän oli asianmukaisesti vakuuttanut kadonneen kellon, joten hänelle kuuluisi siitä myös vakuutusyhtiön korvausrahat. American Home Assurance Company taas on kieltäytynyt korvaamasta kyseistä rahasummaa.