Kate Upton kenkämainoksessa – muodot veivät huomion

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on rankattu useasti maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Tiuhaan tahtiin esimerkiksi Victoria’s Secretin alusvaatemainoksia kaunistuttavan tähden huhuttiin aiemmin deittailevan baseball-pelaaja Justi Verlanderia.

Nyt 20-vuotias mallikaunotar nähdään Sam Edelman -kenkämerkin tuoreessa mainoskampanjassa. Design-kengät jäävät mainoskuvissa tietenkin hieman sivurooliin, sillä huomion kuvissa varastaa Kate Upton itse. Tähti nimittäin poseeraa mustavalkoisissa kuvissa viettelevästi vintage-henkisissä yövaatteissa.

Terveellisempää naisihannetta edustava huippumalli Kate Upton nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle poseerattuaan Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.