Edita Vilkeviciute noteerattiin välittömästi rannalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallimaailmasta ilmaantuu viihdelehtiin aika ajoin sellaisia uusia kasvoja, jotka ovat tehneet mallintöitä jo pitkään, mutta jotka eivät vain ole saaneet jalkaa esimerkiksi muoti- ja viihdelehtien oven väliin.

Yksi heistä on Victoria’s Secret -mallina vielä toistaiseksi vähemmän tunnettu Edita Vilkeviciute. Nyt Edita Vilkeviciute nähdään kaunistuttamassa tuoreita mallikuvia. Liettualaissyntyinen kaunotar nimittäin esiintyy Karibian kuuman auringon alla kuvatuissa, kevään 2013 uimapukumallistoa esittelevissä otoksissa.

Victoria’s Secretin mallisopimuksen myötä otsikoihin viimein päässyt Edita Vilkeviciute noteerattiin ensimmäisen kerran hänen poseerattuaan yhdessä näyttelijä Zac Efronin kanssa. Tuolloin Efron oli kuitenkin pääosassa ja näyttävä kaunotar jäi taka-alalle. Jatkossa hänetkin varmasti noteerataan useammin. Sittemmin hän on poseerannut alusvaatemainoksissa ja paljastellut lehdessä kollegojensa kanssa.