Gracie Carvalho ihastuttaa bikinikuvissaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Victoria’s Secret -alusvaatemerkin mallit ovat eräitä mallimaailman tunnetuimpia ja arvosteluimpia malleja. Merkin uusimpia kasvoja on brasilialainen Gracie Carvalho, joka asuu nykyisin New Yorkissa.

Gracie on lomaillut viime päivinä St. Bartsin saarella. Hän poseerasi matkan aikana myös Victoria’s Secret -merkin uimapukukuvissa. Otoksissa ruskettuneeen mallikaunottaren yllä nähdään toinen toistaan upeampia bikiniasuja, jotka eivät hänen täydellisyyttä hipovaa kroppaansa peittele.

22-vuotiaan Gracie Carvalhon malliura alkoi, kun kaunotar allekirjoitti ensimmäisen malllisopimuksensa vuonna 2007. Hänen kuvansa ovat koristaneet muun muassa Brasilian Ellen ja Voguen sivuja. Ennen Victoria’s Secret -vaatemerkille siirtymistään Carvalho toimi muun muassa Tommy Hilfigerin vaatemerkin kasvona.