Miley Cyrus lomaili bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-näyttelijätär Miley Cyrus tähdittää seuraavaksi So Undercover -toimintakomediaa. Nälkäpeli-tähti Liam Hemsworthin kanssa seurusteleva Miley on paljastanut fantasioivansa laulajatar Katy Perrystä.

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth viettivät äskettäin häitään edeltävää lomaa Costa Ricassa. Pari vietti aikaa lomalla Liamin Luke-veljet sekä tämän vaimon ja lasten kanssa. Miley Cyrusin fanisivuille ilmeistyi pian kaksi hieman rakeista kuvaa tähden lomalta, ja toisessa niistä kaunotar nähdään keikistelemässä bikinit yllään.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Viime vuonna Miley nähtiin lomailemassa tällaisissa bikineissä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Tennesseessä varttunut Miley Cyrus tunnetaan parhaiten Disney-kanavan hittisarjasta Hannah Montana, johon hänet valittiin pääosan esittäjäksi 11-vuotiaana. Televisiosarjassa hän näytteli teini-ikäistä tyttöä, joka eli kaksoiselämää ja salaili poptähden uraansa. Näyttelijä-poppari on ristimänimeltään Destiny Hope Cyrus, mutta hän vaihtoi nimensä vuosia sitten Mileyksi. Tähdellä on viisi sisarusta.