Unelma toteutui: Batman-tähti yllätti syöpäsairaan lapsifanin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lukuisat viihdemaailman julkkistähdet ovat innokkaita hyväntekijöitä. Rahassa kylpevät näyttelijät ja muusikot saattavat lahjoittaa huimia summia erilaisille hyväntekeväisyysjärjestöille. Joskus julkkistähdet yllättävät sairaita fanejaan tapaamalla heidät esimerkiksi sairaalassa.

Nyt 38-vuotias tähtinäyttelijä Christian Bale on toteuttanut erään nuoren faninsa unelman. Batman-hittielokuvien näyttelijä nimittäin soitti äskettäin kahdeksanvuotiaalle Zach Guillot -nimiselle pojalle, joka kärsii leukemiasta. Mies keskusteli syöpäsairaan pojan kanssa muun muassa Batman-supersankarista.

– Batmanissa on hienoa se, että jokainen voi olla Batman. Jokainen voi olla yhtä vahva kuin hän, ja auttaa muita ihmisiä. Tehdä hyvää maailmassa, Christian Bale kertoo fanilleen nettivideolla.

Zach Guillotin vanhemmat ikuistivat puhelinkeskustelun videolle, ja julkaisivat sen YouTube-palvelussa. Nuori poika näyttää iloiselta keskustellessaan Hollywoodin supertähden kanssa. Video on kerännyt jo yli 65.000 katsojaa.