Top Gear meni liian pitkälle? Valtava penis suututti katsojia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin autoalan televisio-ohjelma Top Gear on ollut viime aikoina usein otsikoissa esimerkiksi rasismisyytösten vuoksi. Taannoin Suomessakin käväisseet sarjan tähdet aiheuttavat aika ajoin hämmennystä erikoisilla tempauksillaan.

Nyt ohjelman juontaja Jeremy Clarkson on suututtanut televisiokatsojia piirtämällä maailman suurimpiin lukeutuvan peniksen. Daily Mail -lehden mukaan hän kaasutteli Nevadan autiomaassa kuvion, josta syntyi valtavan kokoinen penis.

Daily Mailin tiedot ovat kuitenkin virheelliset, sillä todellisuudessa kuvio syntyi Los Angelesin tulvakanaalissa. Ohjelmassa Clarkson oli silminnähden tyytyväinen suoritukseensa, jota hän kuvasi ”herrasmiehen makkaraksi”. Kaikki televisiokatsojat eivät olleet samaa mieltä.

Kuva: BBC Top Gear
Kuva: BBC Top Gear

Marraskuussa 2011 Top Gear -juontaja Jeremy Clarkson aiheutti BBC-kanavalle valtavan palautevyöryn vitsaituaan The One Show -ohjelmassa, että olisi valmis teloittamaan ampumalla kaikki maansa lakkoilijat. Äskettäin eräs autovalmistaja väitti Top Gear -ohjelman huijanneen katsojia. Ohjelmassa Tesla-sähköauton akkukestoksi esitetään yhtiön mukaan vain neljännes todellisesta, ja nyt se vaatii oikeudessa korvauksia väärien väittämien esittämisestä.

PÄIVITYS klo 14.17: Daily Mailin mukaan kuvio olisi tehty hiekkaan Nevadan autiomaassa, mutta todellisuudessa se on tehty tulvakanaaliin Los Angelesissa.