Gracie Carvalho iskee kovilla – julkaisi jo alastonkuvansa verkossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Victoria’s Secret -alusvaatemerkin mallit ovat eräitä mallimaailman tunnetuimpia ja arvosteluimpia malleja. Merkin uusimpia kasvoja on brasilialainen Gracie Carvalho, joka on ollut viime päivinä mallikuvauksissa St. Bartsin saarella.

Nyt 22-vuotias Gracie on hemmotellut myös Twitter-bloginsa seuraajia alastomalla poseerauksellaan. Mallikaunotar veti itsensä nakuksi eräässä mallikuvassaan, eikä malttanut julkaista otosta myös verkossa. Kuvassa pitkähiuksisen Carvalhon yllä on vain kullanvärinen rannekoru.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Carvalhon malliura alkoi, kun kaunotar allekirjoitti ensimmäisen malllisopimuksensa vuonna 2007. Hänen kuvansa ovat koristaneet muun muassa Brasilian Ellen ja Voguen sivuja. Ennen Victoria’s Secret -vaatemerkille siirtymistään Carvalho toimi muun muassa Tommy Hilfigerin vaatemerkin kasvona.