7 orpoa lepakkoa syö tuttipullosta nettivideolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vastasyntyneet eläimet ovat lajiin katsomatta aina ihastuttavia otuksia, ja nyt voidaan todeta, että jopa lepakonpoikaset sulattavat sydämet. Varsinkin kun seitsemän poikasta syö samaan aikaan pienenpienistä tuttipulloista.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Australiassa kuvatulla videolla nähdään miten Trish Wimberley pitää hyvää huolta seitsemästä orvoksi jääneestä lepakosta. Hän on urallaan pelastanut jo satojen pienten lepakoiden hengen ja vapauttanut ne takaisin luontoon.

Australian Bat Clinic & Wildlife Trauma Centre käyttää kuukausittain tuhansia euroja pelastaakseen orpoja lepakoita. Työ on tärkeää, sillä lepakot ovat erittäin tärkeitä kengurumaan ekosysteemille. Turistit pääsevät ihailemaan jättiläiskokoisia ”lentäviä koiria” kaikkien suurten kaupunkien puistoissa erityisesti iltaisin.