Lentoemäntä sai potkut – typerä nettikuva oli liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa, kuten Twitterissä ja Facebookissa, julkaistaan päivittäin valtava määrä päivityksiä ja kuvia, joita ei kannattaisi julkisuuteen päästää. Nyt tämän on saanut kokea venäläinen lentoemäntä, joka sai maanantaina potkut typerän nettikuvansa takia.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Aeroflot-lentoyhtiön lentohenkilökunnassa työskennellyt Tatiana Kozlenko otti jo lokakuussa 2011 valokuvan, jossa hän näytti keskisormea matkustajille. Lentoemäntä julkaisi kuvan tuolloin Vkonttakte-verkkosivustolla. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut ennen kuin nyt, kun vanha kuva levisi yllättäen Twitteriin ja lopulta myös lentoyhtiön tietoon.

Maanantaina naiselle annettiin potkut. Neitokainen väittää nyt, että kuvassa näkyvä käsi ei todellisuudessa ole hänen ja että joku oli lisännyt kuvan profiilisivulle hänen tietämättään. Aeroflot kertoi kuitenkin Twitterissä, että Kozlenko myönsi tapauksen esimiehilleen.