David Haye paljasti sixpackinsa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen nyrkkeilijä David Haye on voittanut uransa aikana monia raskaansarjan nyrkkeilymestaruuksia. Mies herätti taannoin naiskatsojien ihastuksen I’m Celebrity… Get Me Out of Here! -realitysarjassa, kun hän suihkutteli ohjelmassa alastomana viidakossa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt 32-vuotias komistus on jälleen julkaissut Instagram-profiilissaan paidattoman kuvan, joka saanee monen naisen näkemään suloisia päiväunia. David poseeraa mustavalkoisessa otoksessa ylävartalo paljaana.

Haye haastoi äskettäin myös Batman-tähti Tom Hardyn otteluun kanssaan. Mies kehui näyttelijää varsinaiseksi tankiksi, josta saisi kovan vastuksen. Hardy vastasi myöntävästi nyrkkeilijän haasteeseen. Vielä ei julkisuuteen ole kuitenkaan tullut tietoja järjestetystä matsista.