t.A.T.U. -yhtyeen estoton kaunotar yläosattomissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moskovassa perustettu t.A.T.u.-popduo oli aikoinaan yksi Itä-Euroopan menestyneimmistä yhtyeistä. Duon laulajat Yulia Volkova ja Lena Katina yllättivät hiljattain faninsa esittämällä All The Things She Said -hittikappaleensa pitkästä aikaa yhdessä vieraillessaan The Voice Romania -laulukilpailussa.

Nyt duon toinen osapuoli, punatukkainen Lena Katina, nähdään erittäin rohkeissa otoksissa Maxim-lehden venäläisessä versiossa. t.A.T.u. -kaunotar poseeraa lehden kannessa yläosattomissa, vain kädet rintojensa peitteenä. Lena Katinan kosteista valokuvaussessioista on julkaistu myös yhtä lailla rohkeaa videomateriaalia.

lenakatina08022013

t.A.T.u. -yhtyeen Yulia Volkova ja Lena Katina muistetaan erityisesti kohukappaleidensa musiikkivideoista. Videoilla tuolloin vielä alaikäiset tytöt suutelivat keskenään, mikä aiheutti suurta kohua niin Venäjällä kuin länsimaissakin. Monet musiikkikanavat kieltäytyivät esittämästä musiikkivideota televisiossa. Videolla he laulavat vesisateessa kaltereiden takana litimärkinä. All The Things She Said -biisin videota on katsottu YouTubessa yli 35 miljoonaa kertaa.