Vuoden rajuin ovenkahva pysäyttää – mautonta vai tyylikästä?

Koti & Asuminen · Stara.fi

Sisustamisen trendeissa tapahtuu muutoksia vuosittain hyvinkin paljon, mutta esimerkiksi ovenkahvat ovat olleet jo vuosikymmeniä lähes samanlaisia. Ajoittain lanseerataan kuitenkin joitain erikoisia uutuuksia, mutta aniharva niistä lyö itsensä läpi markkinoilla.

Kuva: Dornob.com
Kuva: Dornob.com
Kuva: Dornob.com
Kuva: Dornob.com

Eräs erikoisimmista uusista ovenkahvoista lienee venäläisen Nikita Kovalevin suunnittelema tuotesarja, jossa ovenkahvat ovat käsiaseita.

Bang-Bang -nimiset tuotteet pysäyttävät varmasti ainakin niihin ensimmäistä kertaa törmäävän, eikä ensireaktio välttämättä ole aina kovin positiivinen. Kahvat ovat saaneet mallinsa 9-millisestä puoliautomaattisesta Makarov-käsiaseesta, jonka Nikolai Fyodorovich Makarov suunnitteli vuonna 1948.