BB-Iida teki koiransa myrkytyksestä rikosilmoituksen – lapsetkin vaarassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka Big Brother -ohjelman tuoreimmalla tuotantokaudella finaaliin saakka selviytynyt BB-Iida kohtasi traagisen tilanteen, kun hänen koiransa menehtyi myrkkyyn, jota joku on levittänyt viime aikoina ulkoilualueille Pirkanmaalla.

Nyt Iida on tehnyt tapauksesta poliisille rikosilmoituksen, ja samaan aikaan on saatu raportteja useista uusista paikoista, joihin on levitetty rotanmyrkkyä lemmikkikoirien myrkyttämiseksi.

Iidan lemmikki sai tappavan annoksen myrkkyä Pirkkalassa, mutta myös monin paikoin Tampereella on havaittu koirille kylvettyä rotanmyrkkyä suosituilla ulkoilupaikoilla. Havaintoja on tehty jopa aivan keskustan tuntumassa Viinikassa, Hämeenpuistossa, Hatanpäällä ja Härmälän Arboretumin alueella.

Koiranomistajia pyydetään pitämään koiriaan tarkasti silmällä asiattomien suupalojen varalta, sillä myrkkyä on levitetty muun muassa jauhelihassa ja leivänpaloissa. Tilanne on vakava, sillä myös pikkulapset voivat ottaa suuhunsa esimerkiksi rotanmyrkystä vaaleanpunaiseksi värjäytynyttä lunta ja saada myrkytyksen. Kaikki havainnot myrkyn mahdollisesta levittäjästä tulee soittaa lähimmälle poliisille.