Kate Uptonin vuoden kohutuin kansikuva julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mallikaunotar Kate Upton on rankattu useasti maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Victoria’s Secretin alusvaatemallina tunnettu kaunotar nousi tähdeksi poseerattuaan mallimaailman merkittävimmässä lehdessä, Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa.

Nyt Kate Upton on päässyt historiankirjoihin, sillä hän on saanut kunnian poseerata lehden vuoden 2013 version kansikuvassa. Kyseessä on suuri kunnia, sillä kannessa poseeraavan tähden nimeä arvuutellaan jo kauan etukäteen ja kunnia sementoi menestyksen mallimaailmassa. Nyt 20-vuotias mallikaunotar nähdään kansikuvassa bikineissä talvimaisemissa. Kuvat ikuistettiin taannoin Etelämantereella, ja kuvaussession Making Of -kuvat löytyvät niin ikään ohesta.

kateuptonsportsillustrated2013

Terveellisempää naisihannetta edustava huippumalli Kate Upton nousi helmikuussa 2011 maailmankartalle Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta. Miamissa varttunut kaunotar löydettiin malliuralle 12-vuotiaana hänen ollessaan palaamassa hevosnäytöksestä Texasissa. Vuonna 2007 hän osallistui mallitoimiston hakutilaisuuteen ja sai heti kiinnityksen. Sittemmin hän on toiminut muiden muassa Guess-alusvaatteiden mallina ja poseerannut Cosmopolitan-lehden kannessa.