Ashley Cole pokasi kuuman nymfomaanin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popkaunotar Cheryl Cole koki taannoin järkytyksen, kun hänen avioliittonsa julkkisfutari Ashley Colen kanssa päättyi pettämisskandaalin takia. Mies nimittäin rietasteli vaimonsa tietämättä useiden naisten kanssa.

Nyt futarikomistuksen kerrotaan löytäneen uutta naisseuraa. Hän nimittäin deittailee The Valleys -realitysarjan tähteä ja glamourmalli Anna Kelle. Parin suhde paljastui muhkeamuotoisen neitokaisen julkaisemasta yhteiskuvassa, jossa pari nähtiin läheisissä tunnelmissa yökerhossa.

– Upea ilta Mayfair-klubilla Ashin kanssa, kirjoitti Anna Twitter-blogiinsa.

Biseksuaalin Annan ja Ashleyn kerrotaan viettäneen yhteistä bile-iltaa, minkä jälkeen he erosivat silminnäkijöiden mukaan muusta seurueesta romanttisille jatkoille. The Sun -sivuston mukaan pari näytti rakastuneelta.

Sosiaalisessa mediassa toisensa löytänyt pari on deittaillut parin viikon ajan. Ystävät kuvailevat Anna Kellea seksuaalisesti vapaamieliseksi, minkä takia tumma neito onkin saanut lempinimen nymfomaani.

Avioeron jälkeen Cheryl Colen elämä on muuttunut positiivisempaan suuntaan. Hän on deittaillut sittemmin tanssija Tre Hollowayta. Parin suhteen uutisoidaan menneen vakavampaan suuntaan. Heidän huhuttiin taannoin kihlautuneen, mutta Cole kiisti väitökset jyrkästi sosiaalisessa mediassa.