Karmivin kitara on tässä? Voisi feministi älähtää…

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suurimmilla rokkitähdillä on kautta aikain ollut omanlaisensa kitarat, jotka ovat toimineet kyseisen legendan tavaramerkkinä. Esimerkiksi Guns N’ Roses -yhtyeen kitaristi Slash muistetaan kitarariffiensa ohella kustomoiduista soittimistaan.

Joskus harrastelijaprojektina voi syntyä varsin huomiota herättäviäkin tuloksia. Nyt verkossa on levinnyt Lou Reimullerin luoma mannekiini-kitara, joka on tehty naisen mallisesta kädettömästä muotinukesta.

Kuva: Tanakaguitar.blogspot.com
Kuva: Tanakaguitar.blogspot.com

Karmiva kitara tekee naisesta objektin, minkä takia sen voisi ajatella raivostuttavan feministejä. Tekijänsä mukaan kitaramalli on kuitenkin äärimmäisen toimiva, koska sen avulla kuka tahansa mies voi soittaa lavalla mahtavia kitarariffejä upea neitokainen käsivarsillaan.