Lucy Pinder miestenlehden kannessa – pysäyttävä näky lehtihyllyssä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkisuuteen pyrkii jatkuvasti muodokkaita kaunottaria, jotka yrittävät saada nimeä paljastelemalla viihdelehtien sivuilla. Kolmossivun tyttönä Britanniassa tunnetaan myös tummaverikkö Lucy Pinder, joka muistetaan myös julkkisten Big Brother -ohjelmasta.

Nyt 29-vuotias Lucy Pinder on ikuistettu Nuts-lehden kanteen rintaliiveissä. Kuvan keskiössä ovat hänen jättikokoiset rintansa, joita mustat liivit eivät tunnu kannattelevan kovin hyvin. Pinderin muodot on äänestetty usein Britannian parhaiksi.

Englantilainen Lucy Pinder tunnetaan erityisesti mallina ja kolmossivun tyttönä. Vuonna 2005 uimarannalta malliuralle löydetty Pinder rankattiin jo seuraavana vuonna FHM-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 16. Vuotta myöhemmin sijoitus oli 35. ja toissa vuonna enää 92. Celebrity Big Brother -kisassa hän onnistui ärsyttämään muita asukkaita erityisesti tarinoillaan ja lensi BB-talosta ensimmäisenä. Hän on kertonut avoimesti haaveilevansa lesboseksistä näyttelijä Megan Foxin kanssa.