Chisu oli pitkän loman tarpeessa: ”Karsin hommia loppua kohti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolme menestyslevyä listoille saanut Chisu viettää parhaillaan hyvin ansaittua sapattia, jonka pituus on kuitenkin vielä hämärän peitossa. Laulaja kertoi Staralle, että ei itsekään tiedä vielä mahdollisen paluun ajankohtaa.

Tiiviin keikkakiertueen aikana artistit eivät juuri ehdi viettää aikaa kotona, mutta nyt Chisulla on ollut ruhtinaallisesti aikaa tehdä arkipäiväisiä askareita.

– On reissattu, on chillailtu ja on siivottu kauheesti kotona ja laitettu paikkoja kuntoon. Ihan semmoista, että oon nähnyt tosi paljon ystäviä ja perhettä pitkästä aikaa. Vitsi, veljenpojat ovat jo melkein mua pidempiä. Siihen ei kyllä paljon tarvita.

Edellä mainittujen puuhien lisäksi Chisu opiskelee parhaillaan aktiivisesti. Haastatteluhetkellä hän jännittikin tulevien tenttien tuloksia.

– Pääsin tentistä läpi. Se meni itse asiassa ihan hyvin. Nyt mä ihan paniikissa odotan, että mitä tokan tentin tulokset sanovat. Toivottavasti mä pääsen läpi, Chisu kertoi Staralle.

Chisu julkaisi siis uransa alkuvaiheessa kolme albumia lähes peräkkäin, ja niiden välitkin hän kiersi aktiivisesti Suomea keikoilla. Lopulta moinen rasitus vaatii nollausta loman muodossa, ja Chisu myönsikin sellaisenkin vaiheen tulleen eteen.

– Mulla oli aika pitkän aikaa sellainen, että mä tiesin kolmannen levyn jälkeen pitäväni jonkinlaisen tauon. Mä vähän karsinkin hommia siinä loppua kohti. Kyllä mulla oli tosi hyvä fiilis ihan loppuun asti, ettei silleen tarvinnut olla huolissaan, että mä olisin jotenkin riutuneena lähtenyt, Chisu kertoi.

– Mut kyllä mulla oli sellainen olo, että pitää ihan senkin takia lähteä, että pystyy tekemään mielenkiintoista musiikkia. Se on kuitenkin mulle se pääjuttu. Ettei tule sitten pelkästä kiertämisestä tehtyä biisejä. Se Tie-biisi rupes hieman varoittavasti vaappumaan siinä. Nyt täytyy vähän elääkin välillä, että voi tehdä biisejä.