Chisun paluu ei vielä näköpiirissä: ”En halua hylätä artistiuraa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkilaulaja Chisu pokkasi sunnuntaina Tampereella Iskelmä Gaalassa Vuoden viihdyttäjän palkinnon. Stara tapasi parhaillaan pitkällä lomalla olevan tähden tapahtuman backstagella, jossa Chisu juhlisti tuoretta palkintoaan.

Chisu työskentelee luovalla alalla, jossa kappaleet tarvitsevat syntyäkseen usein oikean mielentilan ja esimerkiksi rauhallisen ympäristön. Lomaa on jatkunut tällä hetkellä jo niin pitkään, että Chisu on onnistunut luomaan jo myös uutta musiikkia.

– Mä oon kirjoittanut jo yhden uuden biisin, että ihan ok. Musta on kiva, että mulla on ainakin joku jatkumo olemassa sen yhden biisin verran, Chisu kertoi.

Tuhannet Chisun fanit odottavat parhaillaan jo kuumeisesti paluuta, mutta laulaja kertoi Staralle, että tauon päättyminen ei ole vielä edes näköpiirissä.

– Mä en osaa sanoa ihan oikeasti yhtään. En mä sitä halua missään nimessä… Mulla ei ole sellainen olo, että mä haluaisin sen hylätä tai mitään. Mutta se et milloin se tulee tapahtumaan, niin en tiedä. Toivottavasti sit, kun on ihan oikeasti jotain hyvää soitettavaa, Chisu toteaa haastattelun lopuksi ja suuntaa juhlistamaan tuoretta palkintoaan.