Angstinen teini päätyi osaksi kuvavitsiä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Angstisia teini-ikäisiä kutsutaan nuorisoslangissa joskus myös emo-teineiksi. Käsite tulee emotion-sanasta, joka tarkoittaa tunnetta. Kyseiseen alakulttuuriin kuuluva nuori on stereotyyppisesti tunteellinen, herkkä ja ujo persoonallisuus.

Emokulttuuriin kuuluu usein myös tietynlainen pukeutumistyyli. Perinteinen emo-nuori kuuntelee lisäksi monesti sydänsuruista kertovaa, masentavaa musiikkia. Harva kuitenkaan tietää, että Ontariossa, Kanadassa, on myös pieni kaupunki nimeltä Emo.

Eräs henkilö onnistuikin kuvaamaan huvittavan näyn paikan tienviitan vieressä. Yli tuhannen asukkaan Emo-kaupungin kyltin vieressä istui nimittäin elämäänsä kyllästyneen näköinen teini, joka oli haudannut päänsä sylinsä.

Kuva: Imgur
Kuva: Imgur