Leonardo DiCaprio kohtasi topless-yllätyksen – hymy ei hyytynyt

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen Hollywood-komistus Leonardo DiCaprio ikuistettiin vastikään ensimmäisiin yhteiskuviin uuden tyttöystävänsä Margot Robbien kanssa. Pari halaili miamilaisen hotellihuoneensa parvekkeella rakastuneen näköisenä.

Nyt 38-vuotias näyttelijätähti vietti rantapäivää Miamissa uinnin merkeissä. Meressä Leonardo kohtasi ystävänsä Jonah Hillin kanssa seksikkään näyn, joka herätti miesten mielenkiinnon. He nimittäin törmäsivät yläosattomaan naisuimariin, joka polski aalloissa rinnat valtoimenaan.

Leonardon naisgalleriaan kuuluu merkittäviä viihdemaailman kaunottaria. Blondeihin neitokaisiin mieltynyt tähti on deittaillut aikaisemmin muun muassa Blake Livelyä, Gisele Bundchenia ja Bar Refaelia. Hänen viimeisin suhteensa mallikaunotar Erin Heathertoniin päättyi viime marraskuussa.