TV-visoihin koukussa oleva kisannut 28 ohjelmassa: ”Voitto on vain bonus”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nykyään joka asiaan tuntuu riittävän fanittajia, jotka suhtautuvat ihailemaansa henkilöön tai aihealueeseen intohimoisesti. Erään miehen kerrotaan nyt olevan koukussa television visailuohjelmiin.

64-vuotias David St. John on todella paneutunut harrastukseensa, sillä hän on esiintynyt jo peräti 28 televisio-ohjelmassa. Näihin kuuluvat muun muassa Heikoin lenkki ja Eggheads -formaatit. Mies kertoo, että hänen innokkuutensa on jo alkanut kääntyä häntä vastaan. Hän hakee edelleen ohjelmiin, mutta monet hakemukset torjutaan ahkeran osallistumisen takia.

– Rakastan tv-visailuohjelmiin osallistumista. Voitto on vain bonus. Jos häviän, olen vain entistä määrätietoisempi ja pyrin voittamaan seuraavalla kerralla. Joskus hakemukseni tyrmätään, koska olen ollut niin monissa ohjelmissa, kertoo David St. John Daily Express -lehdelle.