Järkyttävä kuva: Tyttöystävä tatuoi deittinsä nimen kasvoihinsa

Lifestyle Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet henkilöt saattavat seurustelusuhteen alkuhuumassa olla niin rakastuneita, että haluavat välttämättä tatuoida elämänsä valitun nimen tai nimikirjaimen ihoonsa. Jälki ihossa on pysyvä, vaikka suhde loppuisikin aikanaan.

Nyt eräs venäläinen opiskelijaneito on yllättänyt tempauksellaan. Lesya Toumaniantz -niminen nainen antoi nimittäin poikaystävänsä Rouslan Toumaniatzin tatuoida oman nimensä hänen kasvoihinsa ensitreffien jälkeen. Rakastunut kaunotar hehkutti vieläpä asiaa sosiaalisessa medassa.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

– Se on ikuisen omistautumisen symboli. Haluaisin antaa hänen tatuoida jokaisen sentin vartalostani, kertoi Lesya Hollywood Gossip -sivuston mukaan Facebook-palvelussa.

Hänen kasvoissaan lukee tällä hetkellä valtavin kirjaimin Ruslan-nimi. Neitokainen kertoo viestissään myös haluavansa mennä mahdollisimman pian naimisiin tatuoijapoikaystävänsä kanssa. Pari tutustui toisiinsa verkon välityksellä.