Charlien enkeli Lucy Liu fitness-kuvissa – uskoisitko 44-vuotiaaksi?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Charlien enkelit -hittisarjan elokuvaversiossa taannoin hurmannut aasialaistaustainen näyttelijäkaunotar Lucy Liu on tullut alunperin tunnetuksi muun muassa Ally McBeal -draamasarjasta. Viime vuonna hänet nähtiin elokuvissa The Trouble with Bliss ja The Man with the Iron Fists.

Nyt 44-vuotias näyttelijäkaunotar nähdään Fitness-lehden kannessa vähäpukeisena. Lucy Liu on ikuistettu kahteen eri kansikuvaversioon, joissa hän on verhonnut muotonsa sporttisiin toppeihin. Otoksista näkyy, että tähti on varsin timmissä ja nuorekkaassa kunnossa.

lucyliu17022013b

lucyliu17022013a

Taannoin Lucy Liu joutui varautumaan pahimpaan tutustuessaan poliisin työhön Los Angelesin pahamaineisimmilla jengialueilla. Hän perehtyi aitoon toimintaan Southland-elokuvaansa varten ja joutui esimerkiksi pukemaan luotiliivit ylleen varmuuden vuoksi. Varsinaiseen toimintaan Liu ei kuitenkaan osallistunut, vaan tyytyi istumaan partioauton kyydissä.