Lentoemäntä ja lentäjä makuuhuoneeseen? Tässä elämäsi tilaisuus

Lifestyle · Stara.fi

Lentoemännän ja lentäjät roolit ovat olleet kautta aikojen suosituimpien joukossa mitä tulee makuuhuoneen roolileikkeihin. Molempien asuja myydään lähes kaikissa naamiaisasuliikkeissä, mutta aito asu on aina jotain aivan muuta kuin halpa kopio. Nyt sellaisen voi saada itselleen.

Suomalainen lentoyhtiö Air Finland ajautui nimittäin taannoin konkurssiin, ja jätti tuhannet suomalaiset ilman ennakkoon maksettuja lomalentojaan. Nyt Air Finlandin konkurssipesä on realisoimassa omaisuuttaan, ja joukossa on myös suuri määrä aitoja käytössä olleita lentohenkilökunnan työasuja.

Yhtenä eränä myytävässä sarjassa on mukana yli 200 lentohenkilökunnan takkia ja sadoittain paitoja. Pääasiassa asut ovat lentoemäntien, mutta joukossa on myös lentäjien ja stuerttien asuja. Lisäksi pakettiin kuuluu lentoemäntien käsilaukkuja ja viisi trolli-matkalaukkua. Kaupan päälle tulee kymmenen säkillistä pesua vailla olevia lentohenkilökunnan vaatteita. Huutokaupassa hinta on tällä hetkellä vain 450 euroa.