Justin Bieberin raaka murhasuunnitelma julki – kiveksistä 5 000 dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadalainen laulaja Justin Bieber jakaa mielipiteitä rajummin kuin monet muut supertähdet. Miljoonien fanien lisäksi tähdellä on myös runsaasti vihaajia. Joulukuussa kaksi miestä pidätettiin Justin Bieberin murhan suunnittelemisesta kolmannen, jo valmiiksi vankilassa istuvan miehen kanssa.

Newmexicolaisessa vankilassa tuomiota 15-vuotiaan tytön murhasta ja raiskauksesta istuva Dana Martin suunnitteli murhaa avustajansa Mark Staaken ja tämän sukulaispojan Tanner Ruanen kanssa. Miesten suunnitelmina oli siepata Justin Bieber ja tämän henkivartija, ja sen jälkeen kastroida ja murhata heidät. Suunnitelman yksityiskohdat ovat nyt paljastuneet nauhoitetuista puheluista.

– Ostimme puutarhasakset. Sinä annat minulle 5.000 dollaria leikkaamistani kiveksistä, Tanner Ruane paljasti Dana Martinin kanssa käydyssä hyytävässä puhelussa.

– Sido huivi tiukasti hänen kurkkunsa ympärille, niin hän ei saa henkeä. Sido se vielä kerran, todella tiukkaan. Se hoitelee hänet, Martin neuvoi avustajiaan ABC News -uutissivuston paljastamassa puhelinkeskustelussa.

Murhasuunnitelma meni pieleen, kun poliisi sai Mark Staaken ja Tanner Ruanen kiinni Vermontissa. Miehet suunnittelivat kidnappaavansa Bieberin marraskuussa, kun laulajalla oli keikka Madion Square Gardenissa. Rikolliset halusivat tehdä teinitähdelle kastraation puutarhasaksilla. Kastraation jälkeen murhasuunnitelma olisi viety päätökseen kuristamalla Bieber kuoliaaksi kravatilla.